Home > #Hoofdnieuws > De autosport dit weekend

De autosport dit weekend

Er staat ons een zeer gebald en intens autosportweekend te wachten. In Sardinië en Noorwegen maken respectievelijk het WK rally en het WK rallycross het mooie weer, daar waar het WK Uithouding, of FIA WEC uiteraard toe is aan de finale, een bijzondere finale met de 24 Uur van Le Mans. In Le Mans is ook de Le Mans Cup actief, zaterdag voor de start van de 24-uursrace, net als de Ferrari Challenge, met onder meer John Wartique.

Meer autosport is er in Assen, met de BGDC, op de Nürburgring waar Wim Spinoy deelneemt aan een wedstrijd van de DMV-GTC, met een Mercedes-AMG GT4 en in Croft is er dan weer BTCC. De VAS doet het uiteraard zondag in Wervik. Op twee wielen is er de MotoGP van Catalonië.

error: Alert: Content is protected !!