Home > Circuit > In een notendop: F2 – FR Eurocup

In een notendop: F2 – FR Eurocup

Formula 2 – Zege voor Hubert
Anthoine Hubert leek kort werk te maken van de tweede race voor de F2 in Monaco. De BWT-Arden rijder vertrok vanop pole (een cadeautje als gevolg van de diskwalificatie van Ghiotto) en leidde de hele race voor Deletraz (Carlin) en Zhou (Uni-Virtuosi), ondanks twee safety cars. Maar op het einde van de race kwam Deletraz nog opzetten en maakte het Hubert nog moeilijk. Maar de Fransman haalde het op de lijn in een geanimeerde race. Onze noorderbuur Nyck De Vries neemt met een zevende plaats de leiding in de tussenstand.

FR Eurocup – Colombo bestraft
Na de Eurocup race vanmorgen werd de Italiaan Colombo twee plaatsen achteruit gezet omdat hij de baan had afgesneden. Hij gaat van zesde naar de achtste positie. Voor Ugo De Wilde verandert dat weinig want hij was…negende.

(foto: V.Deleersnijder)

 

 

error: Alert: Content is protected !!