Home > Rally > Rallyraid > FIA Cross-Country: Colsoul naar Kazachstan

FIA Cross-Country: Colsoul naar Kazachstan

Zondag gaat de rally van Kazachstan van start. Een proef voor de Wereldbeker FIA Cross-Country Rally over een gevarieerd parcours in de Centraal-Aziatische staat.

Bij de deelnemers Nasser Al Attiyah en Mathieu Baumel (Toyota Hilux Overdrive), Stéphane Peterhansel met zijn vrouw Andrea (MINI John Cooper Works Rally), en verder de duo’s Vladimir Vasilyev-Konstantin Zhiltsov (BMW X3), Yazeed Al Rajhi-Dirk von Zitzewitz (Toyota Hilux Overdrive), Jakub Przygonski-Timo Gottschalk (MINI John Cooper Works Rally) en uiteraard Bernhard Ten Brinke en Tom Colsoul (Toyota Hilux Overdrive)

In Aktau City is er op zondag 26 mei de ceremoniële start. De eigenlijke rally begint dan maandag 27 mei met een eerste etappe 280 kilometer van Aktau naar Kenderly. In totaal worden er zes etappes afgelegd voor een totale afstand van 2502 km (1860 eenheden daarvan gaan tegen de chrono). De finish is voorzien voor zaterdag 6 juni in Aktau.

(foto:fiacrosscountry)

You may also like
FIA Cross-Country: Ten Brinke en Colsoul pakken laatste ritzege in Kazachstan
FIA Cross-Country: opgave voor Tom Colsoul
FIA Cross-Country: Silk Way Rally onthult parcours
FIA Cross-Country: Colsoul vecht voor tweede plaats in Kazachstan
error: Alert: Content is protected !!