Home > VAS > Slalom > VAS: Druivenslalom rondt kaap van seizoenshelft

VAS: Druivenslalom rondt kaap van seizoenshelft

De vijfde slalom in omzeggens vijf weken tijd. Om maar mee te geven dat de deelnemers er een drukke kalender op na houden. Sterker nog, het seizoen is halfweg gepasseerd!

Met zijn zege in de vorige wedstrijd in Landen, de Haspengouwslalom, hield Jelrik Suffeleers zijn titelkansen open met de Suzuki Cappucino. Dat was dringend nodig want Dominique Van Kerckhove leek tot dan onverslaanbaar met zijn VW Polo HFC. De titelstrijd lijkt nu wel definitief een duel te gaan worden tussen de man uit Gentbrugge op de Polo en de man uit Kinrooi op de Suzuki. Voor de anderen liggen de ereplaatsen nog open, en voor de rijders binnen de diverse klassen liggen nog alle kansen voor het grijpen. Te beginnen dus met de Druivenslalom in Overijse. Al lang niet meer in het centrum van de stad, zoals in de gloriedagen, maar langs de Brusselse ring, op de parking aan de Graaf Joseph de Meeusstraat, langs de Brusselsesteenweg en quasi op de grens van Jezus-Eik en Overijse. Daar legde de Autoclub Zavelenborre een parcours over een lengte van 1100 meter. Met de bijgeleverde routebeschrijving zou het u moeten lukken de locatie te vinden, want wie de omgeving van de Brusselse ring niet kent, kan het misschien wat moeilijk lijken.

Komende van Brusselse Ring: de E411 nemen, richting Namen, dan afrit 2 [Overijse – Jezus-Eik – Hoeilaart], links aan het kruispunt, over de brug van de autosnelweg (Kersenbomenlaan). Rechts aan de tweede lichten. Er is signalisatie aangebracht naar de slalom. Zoals ieder jaar geven we u deze waarschuwing mee: er zijn langs de Brusselsesteenweg enkele parkeerverboden van kracht. Volg deze op!

(persbericht)

You may also like
VAS: terugblik Slalom van Kinrooi
VAS: Jürgen Ribbens is terug
VAS: Houtlandslalom start het schooljaar
VAS Slalom: Van Kerckhove kampioen
error: Alert: Content is protected !!