Home > Circuit > In een notendop: Intercontinental GT en Team Goh

In een notendop: Intercontinental GT en Team Goh

Intercontinental GT Challenge – Ferrari en Honda hebben zich ingeschreven voor de Intercontinental GT Challenge. HubAuto Corsa brengt een Ferrari 488 GT3 aan de start, terwijl Spirit of Race ook met een Ferrari aan de start verschijnt in Bathurst. Ook Honda is van de partij met de NSX GT3, wat het totaal voor het volledige seizoen op acht constructeurs brengt. Honda is er dit weekend in Bathurst wel nog niet bij omwille van de homologie van de Evo-versie van de NSX.

Team Goh – Het winnende team van de 24 Uur van Le Mans 2004 (met Audi), Team Goh, maakt na tien jaar een terugkeer in de autosport. Het Japanse team van Kazumichi Goh zet twee McLaren 720S GT3 in voor een campagne in eigen land, in de Super GT en de Super Taikyu Series. Beide wagens nemen ook deel aan de Suzuka 10 Hours voor de Intercontinental GT Challenge.

Foto © Vincent Huybrechts

You may also like
IGTC Indianapolis: Walkenhorst BMW pakt de pole
In een notendop: Intercontinental GT en GT World
In een notendop: Intercontinental GT, TCR Europe en GT World Asia
GT World: Herbekijk de FIA GT1-race van 2011 te San Luis
error: Alert: Content is protected !!