Home > VAS > Historic > In een notendop: Legend Boucles @ Bastogne

In een notendop: Legend Boucles @ Bastogne

Lada Historic – Dit weekend werd het Lada Historic team voorgesteld dat zal deelnemern aan de Legend Boucles. Ook werd het prototype van de unieke LADA 1500S Abarth GR2 voorgesteld. Dat was tot nu toe een goed bewaard geheim. Het is een fabrieksproject om een sportieve Lada op de baan te brengen. De deelnemende wagens aan de Legend hebben de volgende bemanningen:
Guy Moerenhout – Filip Demunck (LADA VFTS 1), Guy Verhofstadt – Guido Devreker (LADA 1600 GR2), Eric Vlaisloir – Jeroen Nys (LADA VFTS 2), Marc Van Bouwel – Cosmo de Candia (LADA 1500S GR2 Monte Carlo), Koen Goossens – Michael Hendricks (LADA 1300RS), Paul Fraikin – Eric Van Bourgonie (LADA 1500S Abarth GR2)en Agris Stanevics – Uldis Hmielevskis (LADA 1500S GR2)

Nulwagen – John Wartique zal de nulwagen rijden voor de komende Legend Boucles @ Bastogne. Hij gebruikt daartoe de Porsche 997 GT3 LLM Mecasport

You may also like
Legend Boucles: tweede op rij voor Van Dalen-Minguet
Legend Boucles: Blérot en Dauby, rijders uit de regio winnen BMW dubbelslag
Legend Boucles: Hirvonen en Duez aan het werk
Legend Boucles: wat u moet weten
error: Alert: Content is protected !!