Home > #Hoofdnieuws > Trimard Classic 2019: een tipje van de sluier

Trimard Classic 2019: een tipje van de sluier

Het seizoen is pas voorbij maar niks belet ons om al uit te kijken naar 2019. Dit jaar konden we reeds proeven van een nieuw evenement in de regularity wereld, de Trimard Classic. Dit werd meteen een schot in de roos door de enorme inspanningen van de organisatie. We legden ons oor te luister bij Bart Vereecke om te horen of er al nieuwtjes waren voor de volgende editie.

Zijn er grote wijzigingen voor de editie 2019?
Bart: “Uiteraard werken we verder aan hetzelfde concept, maar we willen graag nog verbeteren. Om grote drukte te vermijden op zaterdagmorgen aan de inschrijvingstafel kunnen deelnemers volgend jaar al op vrijdagavond hun administratieve zaken regelen. Diezelfde avond voorzien we ook een uitleg over de gebruikte systemen zodat iedereen goed voorbereid kan starten. Daarnaast starten we de zaterdag ook een half uurtje eerder.”

De startlocatie blijft dezelfde hebben we begrepen?
Bart: “Inderdaad, we blijven op de Madonna starten, nieuw volgend jaar is dat we de hoofdbaan volledig gaan afsluiten waardoor het wagenpark vlak naast het podium zal komen. Voor de bezoekers gaan we zorgen dat ze iets kunnen drinken aan een standje waarbij ze ondertussen kunnen luisteren naar de speaker die aanwezig zal zijn bij de start. We willen op deze manier een gezellige rallysfeer creëren.”

Kan er al iets verteld worden over de deelnemers?
Bart: “Daar houden we de spanning wat in natuurlijk en we gaan iedere maand 20 deelnemers online plaatsen. We kunnen nu al beloven dat het een open strijd zal worden voor de overwinning. Op de inschrijvingslijst staan een paar kleppers uit het regularitygebeuren maar ook exclusieve pareltjes van wagens.”

Wat maakt dat het succes zo groot is?
Bart: “We mikken vooral op de combinatie van niet extreem moeten zoeken, goed kunnen rijden en genieten van de regio’s die we doorkruisen. Wat ook heel leuk is, is dat de deelnemers een weekend weg zijn, de locatie waar we overnachten, de extra’s die we voorzien… Het vraagt allemaal veel voorbereiding maar de respons die we dan krijgen is super. Dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder de broodnodige sponsors en de meeste sponsors van vorig jaar hebben trouwens opnieuw toegezegd voor 2019. Maar ook op sponsorvlak zullen er waarschijnlijk nog enkele kleppers bijkomen…”

Succes alvast aan het voltallige Trimard team!

You may also like
E-Rally: onze man in de Jobfixers BRC simulator
Rally: de Mévius start in Monteberg
Rally: opnieuw rally in Italië
E-Rally: eerste rally online BRC reeds van start gegaan
error: Alert: Content is protected !!