Home > #Hoofdnieuws > Ugo De Wilde schittert in F4!

Ugo De Wilde schittert in F4!

Nadat Ugo de Wilde gisteren al de polepositie behaalde in de eerste meeting van de Franse F4, voor een andere landgenoot, Ulysse De Pauw, was het vandaag in de eerste race meteen prijs voor de jonge kerel uit Zaventem. De Wilde won de eerste race van de F4 in Nogaro, De Pauw werd vijfde.

De Wilde vertrok zeer goed. Hij liet Eteki, Collet en De Pauw, die zich in de start liet verschalken, achter zich. De Wilde bouwde langzaam zijn voorsprong verder uit tot drie seconden. Even kwam de concurrentie nog opzetten, maar Ugo De Wilde wist uiteindelijk met drie tienden bonus te zegevieren en zo de eerste leider in het kampioenschap te worden.

De Pauw die verloor nog een plek aan Pourchaire en werd dus vijfde. De gebroeders Muth bleven in elkaars buurt op de plaatsen 9 en 10. De vijfde Belg, Baptiste Moulin, kwam als 16de over de meet. Nadat Eteki en Collet hun achterstand tot op 1 tiende van een seconde konden terugbrengen schoot

De tweede race start vandaag om 16u25.

You may also like
Rallycross: kort internationaal nieuws
Circuit: circuits in Frankrijk zijn opnieuw open
WRC: FFSA stuurt drie talenten richting WRC!
WRC: veel Belgen in Corsica
error: Alert: Content is protected !!