Home > #Hoofdnieuws > Ook Maxime Martin actief dit weekend

Ook Maxime Martin actief dit weekend

In ons weekendoverzicht – mea culpa – zijn we onze Brusselse GT-rijder bij uitstek vergeten, Maxime Martin. Martin start dit weekend in de opener van het British GT op Oulton Park, waar de Brusselaar een Aston Martin V12 Vantage van Jetstream Motorsport deelt met de Britse gentleman driver Graham Davidson.

Het Britse GT bestaat uit zeven meetings, waaronder één in Spa-Francorchamps op 21 en 22 juli. De deelnemerslijst telt een kleine 15 GT3’s, met onder meer Aston Martin, Nissan, McLaren, Bentley, Mercedes en Lamborghini. Achter het stuur vinden we naast Maxime Martin ook andere snelle mannen zoals Yelmer Buurman, Nicki Thiim, Marco Sorensen, Darren Turner, Rob Bell, Jonny Adam…

Naast de GT3’s zien we ook een goede 20 GT4’s, met als opvallende deelnemers de Invictus Games Racing Jaguar F-TYPE SVR GT4 voor de Britse soldaten die met een motorische beperking uit oorlogsgebied zijn teruggekomen.

Deelnemerslijst British GT

© Foto: British GT

You may also like
Spa 24: WRT Audi aan de leiding na 4 uur
Ring 24: met 10 Belgen aan de start
In een notendop: TCR Eseries, British GT en NASCAR
We blikken terug op: FIA GT1 Zolder 2011
error: Alert: Content is protected !!