Home > #Hoofdnieuws > De Wilde versus De Pauw in Franse F4!

De Wilde versus De Pauw in Franse F4!

De Belgische eenzittertalenten zijn hun seizoen in de FFSA F4 perfect gestart. Ugo De Wilde pakte in Nogaro meteen de polepositie en meer nog, Ulysse De Pauw was de tweede snelste tijdens de kwalificaties. België boven dus in Nogaro!

Het was niet makkelijk“, aldus De Wilde, “ik zat in het begin niet in het ritme en had moeite om mijn banden op temperatuur te krijgen. Maar dat kreeg ik alsnog opgelost. In de ultieme minuten van de chronosessie, zette ik de pole dan neer.

Zondag om 9u15 start De Wilde dus op de polepositie. De startorde voor de derde race wordt dan weer opgemaakt aan de hand van de tweede snelste tijd. De derde wedstrijd, op paasmaandag, start De Wilde achter achter de Fransen Adam Eteki en Théo Pourchaire.

Nog sterke Belgen

De Wilde is echter niet de enige snelle Belg in de Franse F4, meer nog Ulysse De Pauw pakte de tweede en vierde startplaats in Nogaro, een sterk debuut voor de RACB National Team-rijder. Dat betekent dat we zondag voor de eerste race van het seizoen een volledig Belgische eerste startrij zullen zien. De broers Muth zaten telkens in de middenmoot en Baptiste Moulin achteraan plaats zal nemen.

 

You may also like
Rallycross: kort internationaal nieuws
Circuit: circuits in Frankrijk zijn opnieuw open
WRC: FFSA stuurt drie talenten richting WRC!
In een notendop: F3 en F4
error: Alert: Content is protected !!