Home > #Hoofdnieuws > Paul Di Resta met United Autosport in 24 Uur Le Mans

Paul Di Resta met United Autosport in 24 Uur Le Mans

Na de aanwezigheid van Jenson Button in Le Mans Classic, en van Juan Pablo Montoya in de 24 Uur van Le Mans, tekent nu ook Paul Di Resta present in Le Mans. De ex-F1-piloot en DTM-kampioen doet voor de eerste keer in zijn carrière mee in Le Mans. Dat doet hij met de United Autosports Ligier JS P217, die hij deelt met Phil Hanson en Filipe Albuquerque. Montoya komt aan de start met de andere United Autosports Ligier. Afspraak op 16 juni, met een héél aantrekkelijke lineup!

Foto © United Autosports

You may also like
50 jaar film ‘Le Mans’
Michelin en Symbio: de weg naar de toekomst van de autosport wordt nu gebaand met MissionH24
Dries Vanthoor racet virtuele Le Mans
In een notendop: E-Circuit
error: Alert: Content is protected !!