Home > Circuit > Koen Wijckmans verlaat Kronos Events

Koen Wijckmans verlaat Kronos Events

Koen Wijckmans stopt na tien jaar de samenwerking met Kronos Events. Het was onder de vlag van Kronos Racing dat Koen in 2000 de Mazda MX5 Trophy runde.

In 2012 kwam er een vervolg, zij het voor Kronos Events, met de herlancering van de VW Fun Cup, de geboorte van het BRCC en uiteindelijk twee jaar als coördinator van de TCR Benelux. “Het is met heel wat emoties dat ik de thuisbasis in Naninne verlaat. Vooral de laatste jaren waren zeer intens. Marc Van Dalen en de betreurde Jean-Pierre Mondron hebben mij als ex-journalist de kans gegeven om actief te zijn langs de andere kant van de barrière en zo het reilen en zeilen van de autosport beter te leren kennen”, aldus Wijckmans.

Marc Van Dalen: “Wij bedanken Koen voor zijn belangrijke bijdrage in de successen van Kronos Racing en Kronos Events. Hij was gedreven in zijn werk en slaagde erin die passie ook over te zetten naar alle medewerkers. Wij wensen hem het beste voor de toekomst en wij gaan nu verder met enkel de VW Fun Cup, maar voortaan zonder Koen.

Vervangend persverantwoordelijke is Gregory Deguelde, tot voor kort assistent van Koen.

(persbericht)

error: Alert: Content is protected !!