Home > #Hoofdnieuws > Hoe was 2017 voor… Tom Van Rompuy?

Hoe was 2017 voor… Tom Van Rompuy?

Tom Van Rompuy is een echte allrounder, die zowel op circuit in sprint en uithouding, als in de historische en moderne rally zijn mannetje kan staan. Hij reed dit seizoen weer erg veel en blikt dan ook met plezier op zijn seizoen terug.

Hoe was je seizoen 2017?

“Mijn seizoen is turbulent begonnen met af en toe wat mechanische pech zowel in de rally als op circuit. Halverwege het seizoen viel alles in de juiste plooi. Het eerste sterke resultaat was in de Rally van Ieper. Daar werden we beloond met een 2de plaats algemeen bij de FIA Historics, net achter Paul Lietaer. Dat is meteen dan ook mijn mooiste resultaat van dit seizoen, aangezien het een zeer fel bevochten wedstrijd was.”

En 2018?

“Mijn plannen voor 2018 zijn een heel Belgisch kampioenschap rally Historic met onze BMW M3 E30 Groep A. Op circuit keren we dit jaar terug naar de Belcar met onze mooie BMW Marc Car V8. Al onze wagens worden ingezet door Qvick-Motors. Mooie plannen dus, ik sta al te popelen om er terug aan te beginnen. Voor iedereen alvast mijn beste wensen en veel autosportvreugde toegewenst in 2018!! See you at the track!”

error: Alert: Content is protected !!