Home > Circuit > In een notendop: Porsche, Blancpain Sports Club en GT4 in Barcelona

In een notendop: Porsche, Blancpain Sports Club en GT4 in Barcelona

  • In de Porsche Benelux Cup ging de zege in de Porsche Cup Benelux op zaterdag naar Güven Ayhancan, voor Dylan Derdaele en Xavier Maassen. Voor de titelstrijd zal de race van morgen dus uitsluitsel brengen. In de B-categorie was de zege voor Glenn Van Parijs.
  • Nog in Barcelona won kampioen Anthony Pons (Mercedes) de kwalificatierace, Patrick Van Glabeke werd derde en Nicolas Vandierendonck vijfde, respectievelijk in een Ferrari en Lamborghini.
  • En bij zijn première in de GT4 European Series Southern Cup, heeft de gloednieuwe BMW M4 van Schubert Motorsport (Beitske Visser-Dennis Marschall) vandaag de zege behaald in de eerste race van de GT4 op het Circuit van Barcelona-Catalunya.

1 Response

error: Alert: Content is protected !!