Home > #Hoofdnieuws > De autosportwereld dit weekend

De autosportwereld dit weekend

Komend weekend doet de zomervakantie deels zijn intrede in de autosport. Uiteraard is er F1, F2, GP3 en Porsche Supercup in Oostenrijk, terwijl de TCR International in Oschersleben neerstrijkt. Nog in Duitsland is er VLN en in eigen land is er uiteraard de meest ‘volle’ race van het jaar, de 25 Hours VW Fun Cup. In Spa is er ook Britse GT, met onder de deelnemers ook WRT Audi en ook de Lotus Cup werkt in de Ardennen zijn wedstrijden af.
Noteren we verder nog actie met Imsa en Indy in Canada en de VS en Superformula in Fuji. Creventic ziet zijn Touring Car endurance aan de slag in de 24H van Misano.
Rally actie is er ook met de Nederlandse GTC Rally, waar tevens de Belgische M-Cup deelnemers aan de start staan, en regionaal gaat het seizoen verder met de TBR Rallysprint van Oekene, nabij Roeselare.
You may also like
VAS Hemicuda Rally: door de lens van Lorenz
VAS Hemicuda Rally: de eerste dag in beeld door Lorenz
BRC East Belgian Rally: Stéphane Lefebvre wint
VAS Staden: door de lens van Lorenz
error: Alert: Content is protected !!