Home > #Hoofdnieuws > Zege op Norisring voor Spengler

Zege op Norisring voor Spengler

Op een natte Norisring gingen de DTM deelnemers na drie opwarmrondes dan toch van start. Maxime Martin had een slechte start, pikte na een rommelige beginfase aan in derde positie en kon uiteindelijk voorbij aan Ekström in de Audi. Maar tegen dan was Bruno Spengler in zijn BMW al aan de einder verdwenen. Na de pitstop had Martin op slicks en een opdrogende piste het ritme duidelijk te pakken. Hij haalde Spengler (foto: dtm) bij maar kon in de RBM niet voorbij aan de Duitser. In de eindfases moest hij zelf nog zijn tweede plaats verdedigen tegen een opzittende Ekström maar de zilveren plak was uiteindelijk wat onze landgenoot uit deze eerste race op de Norisring haalde.

Morgen is er de herkansing, met een nieuwe kwalificatiesessie en race2.

You may also like
In een notendop: GT en DTM
DTM Nürburgring: Müller slaat terug
In een notendop: DTM en ADAC GT
In een notendop: ADAC GT en DTM
error: Alert: Content is protected !!