Home > #Hoofdnieuws > Verschueren: BK punten elders pakken

Verschueren: BK punten elders pakken

Na zijn mooie tweede plaats in Ieper bleek dat Vincent Verschueren deze rally niet had genomineerd voor punten. Dat bevestigde hij op zaterdagavond, een stelling die hij ook nog eens in de eigen persmededeling onderschreef. “Voor mij was dat een logische keuze” zei Vincent. “En ook Princen pakt hier geen punten. Ieper is de moeilijkste wedstrijd en de langste wedstrijd van het seizoen. foutje is hier snel gemaakt. Daarom heb ik deze wedstrijd niet laten meetellen voor het kampioenschap. We zullen onze punten moeten pakken in de resterende manches van het kampioenschap…

In het BK betekent het dat Kevin Abbring naar 52 punten schuift, net achter Princen (56) en leider Verschueren (64). Het kampioenschap gaat een spannende herfst tegemoet!

(foto: GoDrive)

You may also like
WRC Portugal: de rol van de Pirelli-banden
Schaalmodellen: vier Belgische wagens die je niet mag missen
BRC 2022: de kalender van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2022 aangepast
Terugblik BRC & VAS 2021 door Lorenz
error: Alert: Content is protected !!