Home > Rally > BRC > Neuville en Bouffier duelleren

Neuville en Bouffier duelleren

De openingsproef van Ieper, Zonnebeke, werd dan toch geen scratch voor Neuville want het was de Fransman Bryan Bouffier die als eerste aan de kop van de rally stond. Hij hield Neuville met 1/10de seconde af. Een detail dat de Oostkantonner rechtzette vanop de tweede proef, Langemark, want daar nam hij meer dan 1 seconde terug. Neuville aan de leiding dus. Maar toch uitkijken want Bouffier en de Skoda Fabia R5 want de Fransman nestelde zich na Dikkebus op een kleine 3/10de seconde van Neuville. Volgen dan Abbring (knap werk met de Peugeot!), Princen en Casier met de Ford Fiesta. De 2de in de stand bij de Britten, Bogie, ging met zijn Skoda al van de baan, evenals McCormack (Skoda) en Bécaert (Citroen).

You may also like
BRC Condroz: de eerste dag in beeld door Lorenz
BRC Condroz: de shakedown door de lens van Lorenz
BRC East Belgian Rally: door de lens van Lorenz
BRC East Belgian Rally: Stéphane Lefebvre wint
error: Alert: Content is protected !!