Home > Circuit > In een notendop: Belgische winst in Road to Le Mans en DTM

In een notendop: Belgische winst in Road to Le Mans en DTM

  • In Hongarije was de pole voor de eerste DTM-race van het weekend voor René Rast (Audi), voor twee merkgenoten, Jamie Green en Mathias Ekström. De tijd van Green is onder voorbehoud nadat hij tweemaal de finishlijn overschreed. Maxime Martin werd derde BMW en 12de algemeen.
  • De West-Vlaming Jean Glorieux en zijn Spaanse teamgenoot Alexander Toril hebben de tweede race van de Road to Le Mans gewonnen. In de DKR Engineering Norma M30 hielden ze heel de race de concurrentie af. De Motorsport 98 Ligier van Eric De Doncker en Andy Meyrick kwam als 9de over de meet. In GT3 ging de zege naar de TF Sport Aston van Al Harthy-Jackson.

Foto: © Evers Media

error: Alert: Content is protected !!