Home > Rally > ERC > Al-Attiyah op weg naar zege in Cyprus

Al-Attiyah op weg naar zege in Cyprus

De Rally van Cyprus toont zich weerom zeer zwaar voor wagens en rijders. De protagonisten zoals Kajetanowicz, Magalhaes en Bostanci gingen allemaal op dezelfde plaats van de baan met de opgave als gevolg. En na een doorboorde radiator moest ook Gryazin (Skoda Fabia R5) de handdoek gooien. Dat liet de weg wijd open voor de Quatarees Nasser Al-Attiyah en zijn Ford Fiesta R5, die ruim aan de leiding staat na afloop van dag 1. Een uitstekedn resultaat ook voor thuisrijder Alexandros Tsouloftas (Citroen DS3 R5), op een voorlopige tweede plaats. Hij bleef voor aan zijn landgenoot, de Ciprioot, Panikos Polykarpou (Mitsubishi Lancer Evolution IX). Morgen eindigt de rally van Cyprus en het lijkt er op dat de thuisrijders op weg zijn om te kunnen feest vieren.

You may also like
BRC East Belgian Rally: Stéphane Lefebvre wint
WRC Portugal: de rol van de Pirelli-banden
Schaalmodellen: vier Belgische wagens die je niet mag missen
BRC 2022: de kalender van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2022 aangepast
error: Alert: Content is protected !!