Home > Electric > Buémi wint race 2 in Berlijn

Buémi wint race 2 in Berlijn

Sebastien Buemi won de tweede race van de Formula E Grand Prix in Berlijn. De winnaar van gisteren, Felix Rosenqvist, maakte er bijna de dubbel van maar een fout bij de pitstop kostte hem de zege. Toch kon Rosenqvist nog Lucas di Grassi achter zich houden. De Braziliaan vervolledigde het podium van deze tweede race. Jerome d’Ambrosio lag op de 9de positie maar liep tegen een drive-through penalty voor het niet respecteren van de minimum tijd voor de pitstop. Hij werd uiteindelijk 13de.

De Zwitser Buémi vergroot zijn voorsprong op Di Grassi tot 32 punten. In de tussenstand van het kampioenschap zien we Sebastien Buemi (157 punten), voor Lucas di Grassi (125) en Felix Rosenqvist (86).

You may also like
FE Jakarta: Mitch Evans haalt derde overwinning van het seizoen binnen
FE Berlijn: DS Automobiles scoort nogmaals mooie punten
FE Berlijn: Mortara wint eerste race van het weekend – Vandoorne derde
FE Rome: Vandoorne op pole na slag om de lage landen
error: Alert: Content is protected !!