Home > F1 > Hoopvolle trainingen voor Vandoorne in Canada

Hoopvolle trainingen voor Vandoorne in Canada

Met een 11de tijd ging Stoffel Vandoorne in de eerste vrije training in Canada gisteren zijn teamgenoot Alonso voor, die op de 16de plaats eindigde. En met 29 afgelegde rondes kon Stoffel vertrouwen beginnen krijgen in de McLaren-Honda. In de tweede training werden de rollen omgedraaid, met Alonso op de 7de positie en Stoffel op de 19de. De besttijden in de vrije sessies waren voor Lewis Hamilton en Mercedes en daarna voor Raikkonen op Ferrari.

“Ons doel voor morgen is te zorgen dat we de Q3 bereiken in de qualifying”, liet McLaren weten.

You may also like
#autosportleeft
F1 2022: de aanloop naar Bahrein– Het team Aston Martin
F1 Barcelona: reacties na de testdagen
In een notendop: F1, Acura en Jeddah
error: Alert: Content is protected !!