Home > #Hoofdnieuws > Zolder reageert op kritiek ROWE

Zolder reageert op kritiek ROWE

Circuit Zolder heeft bij mondde van Pascal Ursi duidelijk gereageerd op de uitlatingen van Hans-Peter Naundorf, de teamchef van het Duitse ROWE RACING. (Hier)

“Wij hebben de afgelopen jaren wel geïnvesteerd in de omloop, op vlak van infrastructuur en veiligheid, iets wat de FIA ook ieder seizoen evalueert door de inspectie en de grading van de omloop. Ik meen ook te mogen stellen dat afgelopen weekend heel wat teams, maar ook SRO, tevreden waren en dat er juist wordt geopteerd voor een circuit als Zolder omdat we in de filosofie van het sprintkampioenschap passen. Wij betreuren dergelijke uitlatingen dan ook, maar ze zijn voor rekening van ROWE en gelden zeker niet voor het merendeel van de rijders en teams. Wij gaan ook verder werken aan de omloop en stellen iedere waardevolle input op prijs.”

error: Alert: Content is protected !!