Home > Circuit > De terugkeer van Jost Capito naar Volkswagen

De terugkeer van Jost Capito naar Volkswagen

Jost Capito keert terug naar Volkswagen waar hij de leiding neemt van de afdelingen Volkswagen R en van het onderdelen departement. Capito gaf in 2016 zijn ontslag, net voordat de Duitse constructeur zich terug trok uit het WRC, en vertrok naar McLaren in Woking. Maar daar bleef hij uiteindelijk slechts 4 maanden nadat daar ook de leiding van handen wisselde. Zak Brown kwam daar en Ron Dennis vertrok er. En nu keer Capito dus terug naar de bron.

(foto wikipedia)

You may also like
BRC East Belgian Rally: Stéphane Lefebvre wint
WRC Portugal: de rol van de Pirelli-banden
Schaalmodellen: vier Belgische wagens die je niet mag missen
BRC 2022: de kalender van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2022 aangepast
error: Alert: Content is protected !!