Home > Rally > BRC > Stefaan T’Joens zonder tegenstand in Criterium

Stefaan T’Joens zonder tegenstand in Criterium

Met 8 besttijden over de 10 proeven haalde Stefaan T’Joens de spankracht algauw uit de wedstrijd van het RACB Rally Criterium. En daarbij had hij nog de tijd om even te stoppen bij een concurrent die naast de baan stond. De enigen die de hegemonie van de Mégane RS konden doorbreken waren de twee BMW rijders: Johnny Louies en Philip Lommers. Louies moest met technische problemen de handdoek gooien in de 5de proef, terwijl Lommers op zoek moest achter een normtijd om verloren grond goed te maken. Maar tegen de oppermachtige Renault mocht niets baten. T’Joens noteerde de tweede zege van 2017, na de Haspengouw, en verstevigt zijn leidersplaats in het RACB Rally Criterium. Het Criterium gaat nu al even op zomerpauze, tot de Omloop van Vlaanderen, begin september.

(foto: brc)

You may also like
WRC Portugal: de rol van de Pirelli-banden
Schaalmodellen: vier Belgische wagens die je niet mag missen
BRC 2022: de kalender van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2022 aangepast
Terugblik BRC & VAS 2021 door Lorenz
error: Alert: Content is protected !!