Home > VAS > Slalom > Flying Doctor naar winst in Zaventem

Flying Doctor naar winst in Zaventem

Zondag 21 mei waren de slalomdeelnemers aan de slag in Zaventem. Het werd voor bezoekers een aangename wedstrijd met een spannende strijd voor de overwinning. Die ging uiteindelijk naar Bernard Wilmet en zijn Peugeot 104, “the flying doctor” want de man is immers spoedarts in Charleroi. Het koppelrijke en wendbare wagentje liet Wilmet toe de zege te pakken op het snelle parcours op de Zaventemse industriezone. Dominique Van Kerckhove stond de hele dag vooraan en eindigde met de Polo GT op de tweede plaats, voor puntenleider Jörgen Draelants, die onder druk stond en uiteindelijk de Mini nog moest parkeren met technische problemen. Met een derde plaats beperkt hij de schade. Frederik De Clercq strandde met de Westfield net naast het podium.

In het kampioenschap komen Draelants en Van Kerckhove nu op gelijke hoogte in punten, al heeft Draelants wel één zege meer behaald.

In juni is er de volgende wedstrijd, in Houthalen.

(foto’s: W. Bouchez)

You may also like
VAS Hemicuda Rally: door de lens van Lorenz
VAS Hemicuda Rally: de eerste dag in beeld door Lorenz
VAS Staden: door de lens van Lorenz
Rally van Staden: zware sortie van Munster
error: Alert: Content is protected !!