Home > Circuit > Derdaele – Maassen of het duel der Limburgers in de Porsche Cup

Derdaele – Maassen of het duel der Limburgers in de Porsche Cup

De Porsche 911 GT3 Cup is dit weekend eveneens aan zijn tweede weekend toe en dat net als de TCR Benelux en de Supercar Challenge op de omloop van Zandvoort. In de Nederlandse duinen starten 17 wagens, exact evenveel overigens als in de wedstrijden van de TCR Benelux.

Dylan Derdaele (Belgium Racing) leidt na de eerste meeting in Spa het kampioenschap voor een andere Limburger, Xavier Maassen (DVB RACING). De beide heren zijn ook dit weekend weer de te kloppen mannen in de Benelux Porsche GT3 Cup. De Turk Ayhancan Guven (Toksport WRT) vervolledigt de top 3 in de A-klasse. Bij de gentlemen drivers en jonge wolven leidt Glenn Van Parys (Belgium Racing) na een mooie debuutrace in Spa, voor Pierre Piron (Mediacom) en John De Wilde (Speedlover).

Naar goede gewoonte rijden de Porsche 911 twee wedstrijden van 30 minuten.

error: Alert: Content is protected !!