Home > #Hoofdnieuws > Alonso staat zijn mannetje op Indianapolis

Alonso staat zijn mannetje op Indianapolis

Na zijn kwalificatiestunt in de Spaanse Grand Prix, maakt Fernando Alonso zich op voor een geheel andere uitdaging: de 500 mijl van Indianapolis. Daar is immers al een eerste testdag afgewerkt en die leverde Fernando Alonso een 19de tijd op (223 ml/u) in het veld van 33 deelnemers. Negen rijders met Honda motor en twee met Chevrolet zitten in de top 11 van de sessie. De bolide van Marco Andretti bezette de kop van de tabellen voor Scott Dixon (Ganassi Racing), Ed Carpenter (Ed Carpenter Racing), Sébastien Bourdais (Dale Coyne Racing) en Ryan Hunter-Reay (Andretti). Debutant Jack Harvey (Andretti Autosport) zette zijn bolide in de muur tebgevolge een technisch defect. OP dinsdagavond zijn er opnieuw vrije testritten.

You may also like
Even voorstellen: Simon Pagenaud, winnaar van de Indy 500
Indy 500: Pagenaud pole, Alonso out!
Indy 500: Alonso vecht voor kwalificatie
Indy 500: trainingweek is gestart
error: Alert: Content is protected !!