Home > VAS > Slalom > Zege in Zonhoven voor Jörgen Draelants

Zege in Zonhoven voor Jörgen Draelants

In de slalom van Zonhoven behaalde Jörgen Draelants op de Mini nr. 85 zijn tweede zege van het seizoen. Bernard Wilmet, op de snelle Peugeot 104 strandde op de tweede plaats voor amper 13/100ste. Frederik De Clercq vervolledigde het podium met de Westfield-Ford, met 8/10de seconde achter op de besttijd.

Met Dominique Van Kerckhove (VW Polo GT) op de vierde plaats en Bart Lenaerts (Lotus Elise) op de vijfde plaats gaven alle toppers present. In het kampioenschap verandert er dus niet bijster veel. De volgende afspraak is op zondag 21 mei, voor de Slalom van Zaventem.

You may also like
VAS Hemicuda Rally: door de lens van Lorenz
VAS Hemicuda Rally: de eerste dag in beeld door Lorenz
VAS Staden: door de lens van Lorenz
Rally van Staden: zware sortie van Munster
error: Alert: Content is protected !!