Home > Circuit > Zware val voor Cesare Fiorio

Zware val voor Cesare Fiorio

De naam Cesare Fiorio is onlosmakelijk verbonden met de successen van het Lancia Martini fabrieksteam in het WK Rally. Later was Fiorio nog sportdirecteur bij Ferrari in de F1. Hij leidde het team in de dagen van Mansell en Prost.

Maar er is slecht nieuws van Cesare want hij werd binnengebraht voor reanimatie in het hospitaal van Perrino. Hij bleek een zware val te hebben gemaakt met zijn koersfiets in de buurt van het Italiaanse Bari. De ex-manager van Ferrari had de gewoonte om dagelijks 30 kilometer met de fiets te trainen. Hij liep verwondingen op aan het hoofd en aan de arm en zijn toestand is volgens waarnemers nog steeds zorgwekkend. Cesare Fiorio wordt volgende maand 77 jaar.

(beeld: rai sport)

You may also like
BRC East Belgian Rally: Stéphane Lefebvre wint
#autosportleeft
WRC Portugal: de rol van de Pirelli-banden
F1 2022: de aanloop naar Bahrein– Het team Aston Martin

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!