Home > Circuit > In een notendop: nieuwtjes uit de endurance wereld

In een notendop: nieuwtjes uit de endurance wereld

Vaxiviére niet in Spa voor 6H WEC
Pech voor Matthieu Vaxiviere (foto), die onlangs zijn voet brak en dus niet zal kunnen deelnemen aan de WEC 6 uur van Spa. Hij wordt binnen het team vervangen door Ben Hanley, die nu team zal vormen met Francois Perrodo en Emmanuel Collard op de Oreca LMP2 van Xavier Combet. Ook de deelname van Vaxiviére aan de ELMS in Monza staat binnen het team Panis-Barthez ter discussie

24H SERIES halfweg seizoen met Hankook 24H Circuit Paul Ricard
Terwijl andere autorensportkampioenschappen nog niet eens begonnen zijn, is de 24H SERIES powered by Hankook komend weekeinde al halverwege zijn seizoen 2017. Het Circuit Paul Ricard in het Zuid-Franse Le Castellet is de plaats van handeling voor de vierde ronde, de Hankook 24H CIRCUIT PAUL RICARD (5-7 mei 2017). De voorlopige inschrijflijst vermeldt 30 teams met GT’s, toerwagens en 24H Specials. Niet minder dan 26 verschillende nationaliteiten zijn in het deelnemersveld vertegenwoordigd.

You may also like
GP België: over banden en keuzes
De autosport dit weekend
Porsche Carrera Cup Benelux: galerij van de wedstrijd op zaterdag
Porsche Carrera Cup Benelux: galerij van de wedstrijd op vrijdag

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!