Home > Circuit > Ugo De Wilde en de Autosport Academy in Monza

Ugo De Wilde en de Autosport Academy in Monza

Ugo De Wilde is toe aan zijn tweede raceweekend in de Franse Formule 4, de Autosport Academy. Onze landgenoot is aan de slag in het voorprogramma van de WTCC manche in Italië op Monza. In de vrije training haalde hij een 10de plaats en kwalificeerde zich op respectievelijk een 11de en een 13de plaats voor de eerste en de derde race van het weekend. “Een vooruitgang”, liet vader Olivier De Wilde weten. “Hij mankeerde 2/10de van een seconde om zich op een 8ste positie te kunnen plaatsen. Met een slipstream had hij dat kunnen realiseren maar hij reed helaas alleen…”

De eerste race van het weekend is vanmiddag, om 13u15.

You may also like
Rallycross: kort internationaal nieuws
Circuit: circuits in Frankrijk zijn opnieuw open
WRC: FFSA stuurt drie talenten richting WRC!
In een notendop: F3 en F4

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!