Home > Rally > BRC > Goed nieuws uit Namen

Goed nieuws uit Namen

Na het ongeval van deze morgen op de klassementsproef van Malonne, kreeg de koersdirectie intussen geruststellend nieuws van de vader van één van de slachtoffers. Nadat zijn dochter de operatiekamer had verlaten contacteerde hij de koersdirectie en de organisatoren van de rally van Wallonië met goed nieuws i.v.m. zijn dochter. “Ze heeft meerdere breuken in het bekken en de onderste ledematen, maar gelukkig werd niets van vitaal belang geraakt. Ik wil hier ook graag alle mensen die ons ter plaatse geholpen hebben, evenals het team van de ziekenwagen en de leden van de politie bedanken.”

Haar vader was eveneens in contact met de ouders van de jongen, het tweede slachtoffer en het team van de wagen dat van de baan ging. “De jongen heeft geen breuken, maar moet ter observatie wel nog in het ziekenhuis blijven. Verder wil ik zowel de piloot als de co-piloot die erg geschrokken waren geruststellen.”

Kortom goed nieuws en een opluchting voor alle leden van de Automobielclub van Namen, die zowel het meisje als de jongen een spoedig herstel toewensen.

You may also like
BRC Condroz: de eerste dag in beeld door Lorenz
BRC Condroz: de shakedown door de lens van Lorenz
BRC East Belgian Rally: door de lens van Lorenz
BRC East Belgian Rally: Stéphane Lefebvre wint

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!