Home > #Hoofdnieuws > Nieuwe powerunit maar wel 25 rondes voor Vandoorne

Nieuwe powerunit maar wel 25 rondes voor Vandoorne

Dan toch een motorwissel voor Stoffel Vandoorne die de 2de vrije training kon aanvangen met 10 minuten vertraging. Daarna ging het goed voor onze landgenoot die 25 rondes kon afwerken. Hij testte de superzachte banden, moest naar de pit met een trage leegloper en werkte de rest van de sessie af met een vollere brandstoftanks. Hij klokte 1:37.125, Alonso een 1:36.765, de Spanjaard dus weer 12de, Stoffel 16de. Vooraan zagen we het Ferrari duo, Vettel (1’34″120) voor Raikkonen met daarachter het Mercedes duo (Bottas voor Hamilton) en het Red Bull tandem (Verstappen voor Ricciardo)

Morgen is er nog een vrije training en uiteraard, de kwalificatie

You may also like
#autosportleeft
F1 2022: de aanloop naar Bahrein– Het team Aston Martin
F1 Barcelona: reacties na de testdagen
In een notendop: F1, Acura en Jeddah

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!