Home > Circuit > Nostalgische BMW Schnitzer voor 24u Nurburgring

Nostalgische BMW Schnitzer voor 24u Nurburgring

De Schnitzer BMW M6 GT3 sports krijgt voor de 24-uursrace op de Nurburgring (en ook voor de kwalificatierace), een bijzondere decoratie. De in gestreepte BMW-kleuren zijn een verwijzing naar de succesvolle BMW M3 E30 uit 1989, waarmee Roberto Ravaglia toen de DTM titel won.

Een bijzondere herinnering voor Charly Lamm, die toen teambaas was voor BMW Team Schnitzer. “BMW Motorsport heeft een lange traditie in de autosport en wij hebben het geluk dat we al vele decennia kunnen samenwerking. Het historische kleurenschema van de BMW M6 GT3 is een mooie verwijzing naar ons succes, en we zijn daar fier op. Het zal vele fans in de Eifel herinneringen brengen en ons extra motiveren om er alles aan te doen dat in onze macht ligt om een goed resultaat te bekomen bij onze terugkeer op de Nordschleife.”

Lamm bezet vandaag nog steeds de functie van teambaas bij Schnitzer. Alex Farfus, Antonio Félix da Costa, Timo Scheider en Alex Lynn zullen het stuur delen van de BMW M6 GT3 met het nummer 43 op de deuren.

 

You may also like
In een notendop: GT en DTM
DTM Nürburgring: Müller slaat terug
In een notendop: DTM en ADAC GT
In een notendop: ADAC GT en DTM

1 Response

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!