Home > Rally > BRC > Verschueren blijft leider

Verschueren blijft leider

Verschueren slaagt er voorlopig in om de leiding van de TAC Rally in Tielt in handen te houden. Kris Princen lukte deze namiddag (op Ondank en Poelberg) zijn eerste scratches van de rally en knabbelde 3 seconden uit de voorsprong van de Skoda rijder. Maar Verschueren houdt 14 seconden voorsprong op zijn merkgenoot. Timothy Van Parijs is ondertussen derde want na een foutje van Porschegenoot Tanghe en de opgave van Cornelis (Citroen DS3 R5) met kapotte servopomp kon hij oprukken. P-J Maeyaert ligt vierde op zijn nieuwe Fiesta R5, voor de Mini RRC van Guino Kenis, die zich wel erg goed thuis voelt op de stoffige, warme West-Vlaamse wegeltjes. Paul Lietaer staat als leider bij de Historics net buiten de top 10 en blijft verbazende tijden klokken met de Subaru Legacy. Hij heeft meer dan 2 minuten voorsprong op Dirk Vermeirsch (Ford Sierra). Kurt Braeckevelt voert met zijn nieuwe BMW 1M de M-Cup tussenstand aan op de 15de positie.

De rijders maken zich nu op voor de derde ronde aan proeven.

You may also like
WRC Portugal: de rol van de Pirelli-banden
Schaalmodellen: vier Belgische wagens die je niet mag missen
BRC 2022: de kalender van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2022 aangepast
Terugblik BRC & VAS 2021 door Lorenz

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!