Home > Rally > Divers > Overdrive heerst in Abu Dhabi…maar Peugeot wint!

Overdrive heerst in Abu Dhabi…maar Peugeot wint!

De Abu Dhabi Desert Classic liep van vorig weekend tot donderdag. De wedstrijd zag een complete dominantie van het Belgische Overdrive, van Jean-Marc Fortin. De Toyota HiLux van Nasser Al-Attiyah en Mathieu Baumel reed tot de aanvang van de laatste etappe op donderdag een voorsprong van liefst 1u46′ bij elkaar tegenover de Peugeot 3008 DKR van Khalid Al-Quassimi. Maar Al-Attiyah ging in de fout, rolde de wagen verscheidene malen en moest opgeven. Gevolg: de Peugeot van Al-Quassimi erfde de leidng en won met zeven minuten voorsprong op de Ford F-150 van een andere oude bekende uit het WRC: Martin Prokop.

De volgende manche van de FIA World Cup for Cross Country Rallies wordt verreden van 17-22 april met de Qatar Cross Country Rally.

You may also like
Dakar: leider de Villiers verliest uren, Al-Attiyah nieuwe leider
Dakar 2019: de Belgen – deel 2: Auto en Buggy
Silk Way Rally voor Al-Rahji
Nu weer pech voor Serradori

1 Response

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!