Home > Circuit > Succes Belgian ASAF Karting Series duurt voort

Succes Belgian ASAF Karting Series duurt voort

De Belgian ASAF Karting Series bevestigden met bijna 100 piloten op het prachtige circuit van de Karting des Fagnes van Mariembourg het succes van deze competitie, gesuperviseerd door de ASAF, in het landschap van de Belgische Karting. Ook al staan de EERP 250- en X30 Super klasse niet op het programma dit seizoen, toch zorgden de verschillende formules van de bekende en populaire Challenge X30 voor een goed gevuld dagprogramma.

Corentin Collignon (foto) maakte het verschil in de X30 Senior, David Jacobs domineerde de X30 Master, Olivier Palmaers won de X30 Super Shifter en Corentin Grégoire de X30 Shifter. Bij de jongere deelnemers werd de dagwinnaar van de X30 Junior Elie Goldstein, Alessandro Tudisca won met overschot de X30 Cadet terwijl voor Victor Louis het in de categorie Mini de perfecte dag werd!

De volgende afspraak van de Belgian ASAF Karting Series vindt plaats op zondag 14 mei 2017 in Ostricourt in de Hauts-de-France.

You may also like
Belgian Westhoek Classic 2019: met drie circuits!
Fun Cup: Nygel Verhaeren vol voor kampioenschap in VW Fun Cup
Karting: Ean Eyckmans schittert in Italië
Net iets meer dan 400 …

1 Response

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!