Home > #Hoofdnieuws > Kris Princen klaar voor Tielt!

Kris Princen klaar voor Tielt!

We vernamen het heugelijke nieuws via de Facebook-account van Kris Princen: de Limburger lijkt klaar voor de derde manche van een spannend Belgian Rally Championship. Princen verloste zijn vele fans met dit berichtje: “Goed nieuws! Zojuist een kleine test gedaan met de Fabia en ik voel geen pijn. Een welgemeend woord van dank aan de dokter voor de goede behandeling. Met een goede tape en de nodige (lokale) verdoving moet het zaterdag zeker lukken. Ik hoop jullie zaterdag allemaal massaal te mogen begroeten in Tielt.  Bedankt voor jullie vele berichtjes, deed echt deugd.” Vincent Verschueren en Kevin Abbring zien hem zeker graag komen om opnieuw voor elke seconde te moeten vechten. Afspraak zaterdag in Tielt!

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!