Home > Rally > BRC > Criterium: T’joens en Renault tegen de BMW’s

Criterium: T’joens en Renault tegen de BMW’s

Naast de 88 deelnemers in de hoofdwedstrijd, kan de TAC Rally ook in de tweede manche van het RACB Rally Criterium uitpakken met een sterk startveld. 39 teams schreven zich in voor de kortere nevenwedstrijd over 8 klassementsproeven, goed voor 93 km tegen de chrono. Onder hen een aantal kanshebbers en snelle streekpiloten.

Stefaan T’joens krijgt als leider in het kampioenschap het startnummer 201 op de deuren van zijn snelle Renault Mégane RS. T’joens is zeker een kanshebber, maar hij zal moeten afrekenen met het BMW-geweld van Philip Lommers, Johnny Louies, Wouter Lievens, Xavier Alliet en Wim Dereu. En dat is zeker niet alles, want naast de Nissan 350Z van Stefan Van Craenenbroeck, is het ook uitkijken voor de snelle chrono’s van Chris Dobbelaere met zijn Opel Kadett GT/E.

(brc pers)

You may also like
BRC Condroz: de eerste dag in beeld door Lorenz
BRC Condroz: de shakedown door de lens van Lorenz
VAS Hemicuda Rally: door de lens van Lorenz
VAS Hemicuda Rally: de eerste dag in beeld door Lorenz

1 Response

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!