Home > Circuit > Mooi debuut van Belgische AMR StreetArt-Racing in Misano

Mooi debuut van Belgische AMR StreetArt-Racing in Misano

Het Belgische AMR StreetArt-Racing was afgelopen weekend aan zijn eerste afspraak in de GT4 European Series Northern Cup toe. De Fransman Jérôme Demay en onze jonge landgenoot Denis Dupont reden met de Aston Martin Vantage #007 naar een bevredigende 9de en 7de plaats. Uiteindelijk kwamen niet minder dan 33 wagens naar de eerste race van het jaar in Misano en de resultaten voor AMR StreetArt-Racing, de regerende kampioen in de Am-klasse, waren naar eigen zeggen goed. Vooral het feit dat de jonge Denis Dupont twee mooie inhaalraces reed, stemde het team gunstig. De GT4 Northern Cup zet het seizoen verder op 6 en 7 mei in Brands Hatch, England.

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!