Home > Circuit > Enkele Belgen in première van 12 Uur Red Bull Ring

Enkele Belgen in première van 12 Uur Red Bull Ring

De races van Creventic volgen elkaar in een snel tempo op, want na Dubai, Mugello en Silverstone is het nu aan de Oostenrijkse Red Bull Ring om de Nederlandse promotor te ontvangen. De 12 Uur van de Red Bull Ring zijn de derde wedstrijd voor Gt’s en toerwagens, met vooraan uiteraard de GT3-bolides. Er staan zes wagens in GT3 Pro aan de start, echter zonder grote namen.

Van Belgische zijde zijn het vooral onze Franstalige landgenoten die present tekenen, met Amaury Bonduel in een Vortex V8, terwijl het trio van der Straten-de Latre du Bosqueau-Close de Marc Focus V8 naar Oostenrijk brachten. Paque-Gerome-Kelders doen het dan weer een in een Porsche 991 van Speedlover.

Net als in Mugello wordt er niet ’s nachts gereden en wordt de race van zaterdag op zondag onderbroken.

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!