Home > Circuit > Bas Koeten met vier Nederlandse jonge talenten in TCR Benelux

Bas Koeten met vier Nederlandse jonge talenten in TCR Benelux

Het is voor de TCR Benelux knokken voor iedere rijder en iedere wagen, maar het toerwagenkampioenschap der Lage Landen lijkt stap voor stap zijn doel wel te bereiken. Zeker nu ook de Nederlanders de weg naar TCR hebben gevonden. Hoe dan ook de TCR Benelux is dé piste voor jonge rijders die richting een professionele carrière willen en dat bewijst het Nederlandse team van Bas Koeten. Het team zet twee nieuwe Audi RS3 LMS TCR in en de namen van de rijders, opvallend allemaal Nederlanders, zijn ondertussen bekend.

Bas Koeten: “We zijn trots op onze Nederlandse rijders in de beide Audi. Beide auto’s hebben nu een KNAF Talent First coureur in de personen van Mika Morien en Willem Meyer. Zij worden bijgestaan door een jonge rijder met enkele jaren race-ervaring, namelijk respectievelijk Stan van Oord en Paul Sieljes. In de aanloop naar het seizoen dat op 21, 22 en 22 april op Spa-Francorchamps tijdens de TCR Benelux Trophy van start gaat, zullen we met deze jonge talenten nog gaan testen in de nieuwe auto’s, maar we zijn er zeker van dat deze twee duo’s dit jaar in staat zullen zijn voor het podium te knokken. De competitie liegt er niet om: Tom Coronel, toerwagencoureur bij uitstek, staat dit seizoen ook aan de start, dus de lat ligt hoog. Samen met een nog een pak andere jongeren zoals Belgen Potty, Lessennes, Detry gaan ook deze vier talenten graag de strijd aan met de gevestigde waarden!

 

 

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!