Home > Rally > ERC > Lukyanuk leidt Azoren na crash “Kajo”

Lukyanuk leidt Azoren na crash “Kajo”

Titelverdediger Kajetanowicz vatte deze vrijdag aan met een 1.1 sec. voorsprong op Lukyanuk, maar de Pool ging van de baan na nauwelijks twee kilometer op de openingsproef van vandaag. Drie opeenvolgende scratches zetten Lukyanuk vervolgens in een zetel aan de leiding met 27 sec. voorsprong. Daarachter volgde een Portugese broederstrijd en met twee scratches op het einde van de dag kon Bruno Magelhaes (Fabia R5) uiteindelijk over Ricardo Moura (Fiesta R5) wippen naar de tweede plaats. Gryazin (Fabia R5) pikte nog zijn ritzege mee en logeerde zich op de 4de plaats, voor merkgenoot Marjan Griebel.

Morgen eindigt de rally van de Azoren met twee lussen van drie proeven.

You may also like
BRC East Belgian Rally: Stéphane Lefebvre wint
WRC Portugal: de rol van de Pirelli-banden
Schaalmodellen: vier Belgische wagens die je niet mag missen
BRC 2022: de kalender van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2022 aangepast

1 Response

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!