Home > #Hoofdnieuws > De autosportwereld dit weekend 

De autosportwereld dit weekend 

Naast de start van de F1 en de Moto GP, is er dit weekend ook een VAS-proef, in eigen land uiteraard. Regionaal gaat het rittensport kampioenschap immers verder met de Titanicrit in Kasterlee. Een oriëntatierit van om en bij de 100 km op zaterdagavond 25 maart. Daarna gaat de rittensport een rustperiode in om pas in oktober te hernemen, weer met de Titanicrit…maar dan in Rijkevorsel. Daarmee is de VAS, naast de F1 en de MotoGP in mooi gezelschap! In Duitsland is er tot slot nog de start van de VLN met diverse Belgen, waaronder Maxime Martin en Laurens Vanthoor.

You may also like
VAS Hemicuda Rally: door de lens van Lorenz
VAS Hemicuda Rally: de eerste dag in beeld door Lorenz
VAS Staden: door de lens van Lorenz
Rally van Staden: zware sortie van Munster

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!