Home > #Hoofdnieuws > Cadillac podium in Sebring

Cadillac podium in Sebring

Het was de Wayne Taylor Racing Cadillac met Rick Taylor, broer Jordan Taylor, Jeff Gordon en Max Angelelli die de 12-uurs race van Sebring op hun naam schreven. Ze eindigden voor de Action Express Mustang Cadillacvan Barbosa, Fittipaldi en Albaquerque. De Action Express Whelen Cadillac van Cameron, Curren en Conway eindigde derde en maakte er een door Cadillac gedomineerde race van. Laurens Vanthoor, op de Porsche 911 RSR met Lietz en Estre eindigde 14de (8ste in de klasse). Marc Goossens, met Renger Van de Zande en Rene Rast op de Multilatic Riley, haalde het einde niet.

You may also like
American Festival Zolder: zondagnamiddag door de lens van Benny Houbrigts en Joachim Cieters
Zolder 24: actie op zondagvoormiddag door de lens van Roel Ramaekers en Joachim Cieters
Zolder 24: het vallen van de duisternis door de lens van onze fotografen
Zolder 24: de signeersessie door de lens van Roel, Joachim en Benny

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!