Home > VAS > Historic > Autostal Hemicuda geeft eerste info over Hemicudarally

Autostal Hemicuda geeft eerste info over Hemicudarally

Autostal Atlantic en Autostal Hemicuda slaan opnieuw de handen in elkaar. Na de succesvolle 25ste samenwerking zijn de eerste voorbereidingen voor de 17de Hemicuda Rally achter de rug. De wedstrijd komt terug in aanmerking voor het Regionale VAS kampioenschap en de FIRC challenge. Het programma voor de nieuwe editie zal grotendeels identiek zijn aan de voorbije editie. Op zaterdag terug verkenningen van het roadbook en de technische en administratieve controles terug bij bouwmaterialen Willaert te  Koekelare.  Zondag worden terug 3 maal 3 Klassementsproeven gereden. KP Kortemark wordt grondig hertekend en zal 15 kilometer lang worden. KP Houthulst en KP Koekelare daarentegen blijven nagenoeg  identiek. Na KP Houthulst zal er opnieuw een regroup plaats vinden aan “De Kippe” te Merkem.  Service-Park en podium zijn terug bij bouwmaterialen Willaert te Koekelare.
Omstreeks 17 uur na 104 km KP, weten wij wie Andy Lefevere bij de moderne en Wim Merlevede bij de Historics opvolgen.       Na het overdonderend succes vorig jaar van de Regularity-wedstrijd wordt deze opnieuw ingericht.

Maar eerst zal Autostal Hemicuda op Paasmaandag de “Slalom van Kuurne”  in goede banen leiden.

You may also like
VAS Hemicuda Rally: door de lens van Lorenz
VAS Hemicuda Rally: de eerste dag in beeld door Lorenz
VAS Staden: door de lens van Lorenz
Rally van Staden: zware sortie van Munster

1 Response

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!