Home > Rally > BRC > Vernieuwde rally van Wallonië

Vernieuwde rally van Wallonië

De voorbereiding van de 36ste Rally van Wallonië begon al meteen na het einde van de editie 2016.
Anderzijds was er ook de renovatie van het clublokaal, die eerstdaags afgerond wordt, zodat men over drie maanden alle deelnemers in nog meer comfort kan ontvangen.
Toch palmen de Naamse organisatoren de Citadel van Namen al eerder in, want zeer tevreden over hun samenwerking vorig jaar bij de 40ste verjaardag van de Ford Fiesta, doet Ford België op 18 en 19 maart opnieuw beroep op ons voor de organisatie van “Driving Skills for Life” Een event met als doel jongeren te leren om een auto in de beste veiligheidsvoorwaarden te besturen.

Eind april volgt dan op een grotendeels vernieuwd parkoers, dat tijdig en in detail voorgesteld zal worden, de 36ste editie van de rally van Wallonië. Nog steeds over drie dagen en met als aperitief uiteraard de showavond op de Citadel van Namen. Toch zal ook een andere leuke verrassing zeker bekoren, want op algemeen verzoek komt er voor de deelnemers op de donderdag voor de rally een testkp !

You may also like
BRC East Belgian Rally: Stéphane Lefebvre wint
WRC Portugal: de rol van de Pirelli-banden
BRC South Belgian: door de lens van Joachim Cieters
Schaalmodellen: vier Belgische wagens die je niet mag missen

1 Response

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!