Home > #Hoofdnieuws > Belgische jonge eenzitterrijders aan het testen

Belgische jonge eenzitterrijders aan het testen

Zowel Gilles Magnus als Ugo De Wilde zijn deze week aan het testen in respectievelijk hun Formula Renault 2.0 en hun Franse F4. Magnus start morgen – donderdag – aan de testen in Spa en Ugo De Wilde deed dat vandaag al in Le Mans.

Het was een goede testdag in de F4 vandaag in Le Mans”, aldus de 14-jarige jongeman uit Zaventem. “Ik maakte progressie in iedere sessie en eindigde op 7 tienden van de grote Franse belofte Antoine Hubert (20), ex-winnaar van de FFSA Academy (2013). Hij rijdt nu in GP3 met ART. Uiteraard was hij daar als tester, niet als rijder. Ik ben tevreden over mijn dag, zeker gezien mijn relatief beperkte ervaring. Het kan nu alleen maar beter gaan.

 

You may also like
De eindejaarsvragen: Gilles Magnus
In een notendop: F3 en F4
RNT: Exit De Pauw in 2019?
F4: Sten Van Der Henst de nieuwste telg in Franse eenzitters

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!