Home > Circuit > Made in the USA: Nascar en Indycar kort

Made in the USA: Nascar en Indycar kort

In Las Vegas won Martin Truex Jr (Toyota) de Nascar Sprint Cup race. Hij ging met nog twee rondes te gaan voorbij poleman en leider Brad Keselowski (Ford) die een mechanisch probleem had. Kyle Larson en Chase Elliot (Chevrolet) volgden. Na de race was er een incident tussen Kyle Busch en Joey Logano. Dat wordt nog onderzocht en sancties zijn niet uitgesloten.

In St-Petersburg, Florida, stuntte Sebastien Bourdais. Hij stuurde zijn Dallara-Honda naar de zege vanuit de dieptes van het klassement, nadat hij ten prooi viel aan problemen in de kwalificaties. Van laatste naar eerste dus. Het werd helemaal een Franse dag want Simon Pagenaud (Dallara-Chevy) volgde op de 2de plaats. Scott Dixon (Dallara-Honda) vervolledigde het podium. Nu gaat het naar de andere kant van het land: op 9 april is er de GP van Long Beach in Californië.

You may also like
Industrie: Toyota installeert windturbine en zonnepanelen voor hoofdkantoor in Brussel
In een notendop: TCR Eseries, British GT en NASCAR
In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?
Circuit: IndyCar seizoen begint op zes juni

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!